NÖBETÇİ ECZANELERE DAHA RAHAT ULAŞILACAK




Ankara Eczacı Odası(AEO) tarafından hayata geçirilen, "AEO Nöbet Uygulaması" 2 Ağustos tarihi itibari ile sanal marketlerdeki yerini aldı.

IOS ve Android işletim sistemlerine uyumlu bu uygulama ile eczanelere ulaşmak çok daha kolay hale gelecek. Sanal marketlerden ücretsiz olarak indirebilecek bu uygulama en yakın  eczaneye bir tıkla ulaşılmasını sağlayacak.

Ankara'da hizmet veren tüm eczanelerin bilgilerini içeren uygulama, konum servisleri aracılığı ile kişilerin kendilerine en yakın eczaneyi bulmasını ve yol tarifi almasını sağlıyor. Uygulamada ayrıca eczanelerin adres ve telefon bilgileri de yer alıyor.

Nöbetçi eczanelere de ulaşılabilecek

Uygulama ile nöbetçi eczane arama problemi de ortadan kalkacak. Kişiler kendilerine en yakın nöbetçi eczaneyi, yine konum servisleri aracılığı ile bulabilecek, yol tarifi ile kendisine en yakın nöbetçi eczaneye en kısa sürede ulaşabilecek.

Tüm nöbetçi eczanelerin listesinin yer aldığı uygulamada, tek dokunuşla nöbetçi eczaneler aranabilecek. 

Uygulamada yer alan "Harita" sekmesinde Ankara'daki tüm nöbetçi eczanelerin konumlarını görmek de mümkün. 

Eczacılar için "Rehber" uygulaması

AEO'nun mobile uygun ilk uygulaması bu değil.  AEO tarafından geliştirilen ve 2017 yılında hizmet vermeye başlayan "Rehber" uygulaması da eczacılara büyük katkılar sağladı.

Eczacılara yönelik bu uygulamada AEO' ya kayıtlı tüm eczacılara rehber olacak bilgiler sunuluyor. Kamu ve serbest eczacıların bilgilerini içeren veri tabanına sahip bu uygulama ile eczacılar meslektaşlarına çok kolay ulaşabiliyor. 

Uygulamada  yapılan güncelleme ile AEO tarafından yayınlanan duyurular ve haberler artık anlık olarak eczacılara ulaşıyor.

Kullanıcı adı ve şifreye sahip eczacılar, yapılan bu güncelleme ile AEO faaliyetleri ve eczacılıkla ilgili tüm gelişmeleri anlık olarak telefonlarına gelen bildirimlerle takip edebilecek. 



Haber Resimleri